The Essential Michael Jackson

Michael Jackson


5,0 (0 Yorum)

FiyatıKDV Dahil
499,90 TL
1-3 Taksit
Havale / EFTKDV Dahil
474,91 TL
24 saat içerisinde kargoya verilir

Bu nota kitabında, Piyano -Vokal – Gitar Düzenlemesi olarak, Michael Jackson’un en çok sevilen 38 şarkısı yer almaktadır. ŞARKILAR: •ABC •Another Part Of Me •Bad •Beat It •Ben •Billie Jean •Black Or White •Blame It On The Boogie •Can You Feel It •Dangerous •Dirty Diana •Don't Stop Till You Get Enough •Enjoy Yourself •The Girl Is Mine •Got To Be There •Heal The World •Human Nature •I Just Can't Stop Loving You •I Want You Back •In The Closet •Leave Me Alone (M Jackson) •The Love You Save •Man In The Mirror •Off The Wall •P.Y.T. (Pretty Young Thing) •Remember The Time •Rock With You •Rockin' Robin •Shake Your Body Down To The Ground •She's Out Of My Life •Smooth Criminal •Thriller •Wanna Be Startin' Somethin' •The Way You Make Me Feel •Who Is It •Will You Be There •You Are Not Alone •You Rock My World